Diploma beveiliger verlopen? Zo kom je terug in de beveiliging (2026)
Kort antwoord: nee, je diploma beveiliger is niet verlopen, ook niet na jaren. De Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus eist dat je een diploma Beveiliger hebt (artikel 5 lid 1), maar noemt nergens een geldigheidsduur, en erkent zelfs diploma’s...